Скрипка презентував у Львові «Чудовий світ» (відео)

У центрі Львова можливий зсув грунту (фото)

Учора, 5 жовтня, у Львові відбувся закритий допрем’єрний виступ гурту «ВВ», спрямований на підтримку нового альбому групи «Чудовий світ».

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Лідер гурту Олег Скрипка повідомив, що 20 жовтня епічний український рок-гурт «Воплі Відоплясова» розпочинає шалену подорож містами України, де «ВВ» представлятимуть свій новий 10-й, ювілейний альбом «Чудовий Світ».

Щодня, протягом двох останніх років, натхненно віддаючись праці у студії, «ВВ» шукали нові форми та музичне оздоблення  для втілення своїх ідей  у новій платівці. І ось він - «Чудовий Світ» - світ, якого ми ще не бачили, музика, у якій  поєднуються феєрична гармонія та вибухова енергія…

На концерті прозвучить у всій красі новий альбом, а також старі відомі хіти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Я в тремтливому передчутті  грандіозної реалізації  творчих задумів наживо у такому складі».

«Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо у нові далі, де ми ще не бували.  Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю СИМФО-ПАНК. Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів», - додає Олег Скрипка.

Концертний тур пройде 20-ма містами України. Під час турне, що розпочнеться 20 жовтня у файному місті Тернопіль, «ВВ» презентуватимуть не лише нові надбання, а й свої невмирущі хіти в експериментальних  аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами. А головне,  фонтани вражень та море емоцій, які є традиційними для концертів улюбленців публіки «ВВ».

«Ми дуже вдячні Львову, що він нас приймає таким сонячним днем і надає натхнення, щоб перед почати нашконцертний тур», - відзначив на прес-конференції Олег Скрипка.

Олег Скрипка також повідомив, що репетиції проходять уже протягом кількох тижнів на базі у столиці. Він розповів, що разом із «ВВ» на сцені будуть грати додатково сім музикантів – скрипкова група, два бек-вокали, гітара і клавішник.

«Нам приємно, цікаво і дуже корисно провести попередній концерт у закритому акустичному форматі. Мало того, що пісні нові, так вони ще будуть і у акустичному форматі, що для нас також буде щось нове. Музиканти люблять експериментувати», - розповів музикант.

Він також розповів, що до Львова на передпрем’єрний концерт приїхав давній фанат «ВВ» з Нью-Йорка.

Музиканти розповідають, що працювали над новим альбомом вже декілька років підряд й допомагали працювати над цим альбомом колишні фанати гурту, які тепер уже працюють, умовно кажучи, «по іншу сторону барикад».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: