У Трускавці підпишуть додаткову угоду між Львівщиною і Проектом ЄС/ПРООН

Валерій П'ятак провів нараду щодо реалізації проектів та заходів в межах співпраці з УФСІ та ПРООН. В нараді взяли участь директор обласного ресурсного центру розвитку громад Проекту ЄС/ПРООН Місцевий розвиток орієнтований на громаду, керівники профільних управлінь та відділів обласної ради, представники департаментів економіки та фінансів ЛОДА, а також представник Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини".

Учасники наради обмінялися думками з приводу динаміки впровадження інструментів Проекту ЄС/ПРООН у Львівській області. На нараді йшлося про виконання за різними напрямками проекту. Так, зокрема, в основній квоті, за якою відбувається виконання 38 мікропроектів виконано в середньому 79% робіт і освоєно 82% бюджету, в напрямку відтворення компоненти (навчання для територіальних громад для реалізації нових проектів) виконано 43% завдань і освоєно 28% коштів. Новий напрямок "підвищення енергоефективності" стартував цього року і розрахований на 2013-2014 роки, на сьогодні розпочалися підготовчі роботи.

Також на нараді обговорювалися заходи нової додаткової угоди між Львівщиною та Проекту ЄС/ПРООН, підписання якої заплановано під час Інвестиційного форуму у Трускавці 10-11 жовтня. За умовами цієї додаткової угоди внесок області складатиме 650 тис. грн, а ПРООН - 320 тис. грн.

Окрім того, Валерій П'ятак провів нараду щодо реалізації Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011-2015 роки. Проаналізувавши стан виконання мікропроектів, які стали переможцями, а також тих, які знаходяться в резервному списку, Валерій П'ятак дав доручення підготувати пропозиції на розгляд Координаційної(Конкурсної) ради, засідання якої заплановане на наступний тиждень.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: