Євген Сверстюк розкаже про цінності у суспільстві і бізнесі

9 жовтня Львівська бізнес-школа УКУ запрошує на зустріч дискусійного клубу «Бізнес Credo», гостем якої стане дисидент і філософ Євген Сверстюк. Розмовлятимемо про цінності у суспільстві та бізнесі - повідомляють організатори

Зустрічі у рамках дискусійного клубу «Бізнес Credo» – це можливість для власників та топ-менеджерів поспілкуватись у форматі «business talk» із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі.

Серед питань зустрічі:
-  Площина вибору в Україні: як розбути мораль у приспаному стані?
-  22 роки боротьби з меншовартістю: український бізнес на глобальній системі координат.
-  Допомагати бідним  чи тим, хто бореться проти рабства?

Модератор зустрічі – сенатор УКУ, директор ВАТ «Троттола» Ярослав Рущишин.

 Колеги, просимо Вас акредитуватись на зустріч 

Вероніка Саврук, [email protected], 097 17 65 279

Довідка. 

Євген Сверстюк – доктор філософії, видатний український публіцист і літературознавець, політв’язень, активний учасник національно-демократичного руху, один з його інтелектуальних лідерів, та учасник ініціативної  групи  «Першого грудня». Головний редактор газети «Наша віра», президент Українського пен-клубу. Численні статті й публічні виступи Євгена Сверстюка перед інтелігенцією, студентами, школярами впливають на подолання інерції страху в суспільстві, на відродження національних духовних цінностей. Перебуваючи поза політичними організаціями, він, проте, впливає на формування ідеології національно-патріотичного руху в цілому й особливо на духовне відродження України.

Мета проекту «Бізнес Credo» – створити майданчик та започаткувати активний діалог для взаємодії бізнесу та суспільства, проаналізувати сучасні взаємні виклики і впливи, а в тривалішій перспективі – підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні.

Гостями попередніх зустрічей були  президент Українського католицького університету владика Борис (Ґудзяк), відомий польський режисер Кшиштоф Зануссі, правозахисник, публіцист Мирослав Маринович, Блаженніший Любомир (Гузар), історик та публіцист Ярослав Грицак, видавець і поет Іван Малкович.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: