На аукціоні продали земельну ділянку за 280 тис грн

Сьогодні під час земельних трогів була продана земельна ділянка несільськогосподарського призначення на вул. Патона, 33а, площею 183 кв.м. Функціональне призначення землі - для розміщення закладу торгівлі. Стартова ціна лоту становила 224 тис 182 грн. На аукціоні ціна зросла до 280 тис 227 грн.

«На останніх аукціонах продаються лише маленькі земельні ділянки. Сьогодні була продана ділянка, площею 183 м. кв., але 1,5 тис грн. за 1 кв. м. - це нормальна сума для вул. Патона.

На сьогоднішні торги виставляли три нових земельних ділянки, наступного разу будемо виставляти всі. Наступний аукціон планується на середину листопада», - розповів Михайло Бокало, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

Також на аукціон був виставлений лот на право оренди терміном на 10 років, на земельну ділянку несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Щирецька – вул. Ряшівська (проектована), площею  4,8282 га. Однак торги визнано такими, що не відбулись, оскільки був заявлений лише один учасник аукціону.

Як повідомив Михайло Бокало, ця ділянка буде виставлена на наступний аукціон.

«Ділянка на вул. Щирецькій-Ряшівській знаходиться навпроти майбутньої багатофункціональної спортивної арени, яка буде збудована до Євробаскету 2015 року. Відповідно до закону, якщо наступного разу ніхто не зголоситься, то учасник візьме в оренду ділянку за стартовою ціною», - додав Михайло Бокало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: