У Львівській області за матеріалами СБУ засуджено посадовця Державної міграційної служби

У Карпатах прогнозують туристичний бум, а сезон відкривали пивним вікендом
У курортному Яремчі Івано-Франківської області відбувся пивний фестиваль, який зібрав понад триста гостей зі всієї України та з-за кордону.

Вироком Червоноградського міського суду Львівської області визнано винним начальника Червоноградського міського сектору Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області, який неодноразово вимагав та отримував неправомірну винагороду від місцевих мешканців за швидке оформлення особистих документів.

Встановлено, що державний службовець за виготовлення нового закордонного паспорта громадянина України вимагав 100 до 200 дол.США.

У червні ц.р в рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці затримали 46-річного посадовця «на гарячому» у службовому приміщенні Державної міграційної служби під час одержання ним 500 дол.США за термінове виготовлення закордонного паспорта громадянина України та проїзного документа дитини.

Суд визнав тепер уже колишнього посадовця міграційної служби винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 років із встановленням іспитового строку 2 роки з позбавленням права обіймати посади в Державній міграційній службі строком на 2 роки

Прес-служба УСБУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: