Колодій закликав представників Болгарії до налагодження співпраці

Відповідна зустріч керівництва Львівської обласної ради з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Болгарія  в Україні Красімірем Неделчевим Мінчевим  та Почесним консулом Республіки Болгарія у Львові Віктором Нотевським відбулася сьогодні, 9 жовтня, у приміщенні Львівської обласної ради.

Учасники обох сторін зустрічі обговорили питання про налагодження тісної співпраці у таких напрямках, як: євроінтеграція, економічне співробітництво, туризм, освіта та регіональне співробітництво.

Вітаючи гостей заходу, голова Львівської обласної ради Петро Колодій висловив сподівання на те, що час, проведений у Львові і у львівському краї загалом, залишиться для представників Болгарії доброю згадкою. «Позитивна енергетика, яка є у нашому місті, буде служити Вам хорошим поштовхом до працездатності, а також завжди нагадуватиме, що сюди варто повертатися», - сказав Петро Колодій.

Зі свого боку Посол Республіки Болгарія  в Україні Красімір Неделчевич Мінчевич подякував за прийом керівництву представницького органу місцевого самоврядування на Львівщині та представив новопризначеного Почесного консула Республіки Болгарія у Львові Віктора Нотевського. «Я радий тому, що у Львові так тепло  зустрічають нового Почесного консула», - сказав пан Посол.

Сам Почесний консул Республіки Болгарія у Львові Віктор Нотевський відзначив, що Львівська область для нього - не нове місце, адже він раніше працював у Жовківському районі. «Офіс Почесного консульства Республіки Болгарія у Львові відкриють вже зовсім скоро. Наразі передбачено, що він буде розміщуватися на вулиці Крушельницької, 2», - зазначив він.

Про це повідомила прес-служба ЛОР

Посол

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: