У Львові проведуть інтерактивний музичний флеш-моб

У Львові проведуть інтерактивний музичний флеш-моб. Захід відбудеться 10 жовтня о 16 годині на площі перед університетом ім. І. Франка, біля пам’ятнику І.Франку. Флеш-моб призначений закликати до участі у створенні постановки мюзиклу «Сім часів. Всесвітня історія».

До участі у виставі запрошуються усі, хто хоче спробувати себе у імпровізаційному жанрі, хто має свої власні вірші та хоче поділитись своєю творчістю з оточуючими. Також організатори запрошують виступити музикантів з власними музичними інструментами.

«Початок майже імпровізованого представлення майбутнього мюзиклу за участю молоді, здебільшого студентів, відбудеться о 16.00 в четвер. В основному виступ усіх учасників має бути майже імпровізованим, щоби показати здійсненність і грандіозність представлення Всесвітньої історії за участю великої кількості людей. Загалом показано основний рух часів і народів. Тільки наприкінці дійства буде символічне представлення народів через невелике число людей в різних етнічних костюмах», - розповіла Наталія Хилюк, організатор заходу.

Після завершення дійства відбудеться спілкування з людьми, яких побачене й почуте не залишило байдужими, та з тими, хто хотів би взяти участь у створенні справжнього мюзиклу.

Ярослав Альохін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: