У Львові відбудеться молодіжний фестиваль авторської пісні «Срібна Підкова»

Молодіжний фестиваль авторської пісні "Срібна Підкова" створений з метою підтримки, популяризації та розвитку жанру авторської пісні. Захід, який присвячений 71 річниці створенню УПА організовує молодіжна громадська організація “Спілка студентів та молодих науковців” за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Захід відбудеться 12 жовтня ц.р. в приміщенні Центру культури та дозвілля Львівського національного університету ім. Івана Франка (вул. Університетська, 1).

Фестиваль "Срібна Підкова" є конкурсним і виключно україномовним! У ньому можуть взяти участь автори-виконавці та гурти (до 4 осіб) в акустичному варіанті (використання електронних інструментів, за винятком бас-гітари, не допускається), які до цього не ставали лауреатами всеукраїнських! фестивалів авторської пісні.

Вік конкурсантів (середній вік учасників груп) не повинен перевищувати 35 років. Автори-виконавці та гурти змагаються в різних номінаціях і оцінюються окремо.

Учасники гурту паралельно можуть виступати в номінації авторів-виконавців при умові виконання інших пісень. Авторська пісня і співана поезія оцінюються як один жанр. Не власні тексти конкурсантів оцінюються в “0” балів, що знижує сумарну потенційну оцінку на 20%. На конкурс представляються мінімум 2 композиції, причому музика обов'язково повинна бути власною. Тексти необхідно надіслати разом з заявкою на участь. Оцінка конкурсантів проводитиметься компетентним журі у таких номінаціях: текст, композиція, володіння інструментом, володіння вокалом та артистичність за пропорційною бальною системою.

Відразу після оцінювання кожен учасник зможе отримати картку зі своїми оцінками та загальною сумою балів. Після завершення конкурсного дня – отримати від членів журі кваліфіковане мотивування виставлених оцінок.

З 11.00 до 15.00 години відбуватиметься прослуховування учасників цьогорічного фестивалю, присутність глядачів вітається.

З 16.30 до 19.30 години – гала-концерт фестивалю за участі переможців, гостей та членів журі.

Ласкаво запрошуємо Шанованого Глядача.

Участь у фестивалі є безкоштовною, вхід вільний.

Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: