Колодій гарантує, що Львівська облрада сприятиме інвесторам

11 жовтня у Трускавці розпочав роботу XIII Міжнародний економічний форум «Глобалізація і інтеграція: Виклики і рішення». На форум прибули близько 600 учасників з різних країн світу. Зокрема, у форумі беруть участь Надзвичайні і Повноважні посли Узбекистану, Грузії та Індонезії в Україні, повноважні представники посольств Польщі, Молдови, Швеції, Фінляндії, Росії, В’єтнаму, Китаю, Індонезії, Мексики, ПАР, Аргентини, Канади, США в Україні, делегації регіонів-партнерів Львівщини.

Учасників Міжнародного форуму привітав голова Львівської обласної ради Петро Колодій. У своєму виступі він наголосив на інвестиційній привабливості та готовності Львівщини до співпраці з інвесторами.

Петро Колодій зазначив: "Львівська область є інвестиційно привабливою та має значний ресурсний потенціал. Органи місцевого самоврядування Львівщини гарантують максимальне сприяння у стратегічній співпраці з окремими територіями та реалізацію інвестиційних проектів.

Водночас ми розуміємо необхідність реформаторських змін на загальнодержавному рівні, пов’язаних насамперед з розвитком нормативно-правової бази і законів України на шляху до вступу у європейське співтовариство. Кроки, які необхідно здійснити першочергово – це спрощення оподаткування, підвищення ефективності банківської системи, розвиток доступного кредитування, реформування системи освіти".

У своєму виступі Петро Колодій нагадав про розгляд Львівською обласною радою напередодні Міжнародного економічного форуму питання про погодження Угоди між Україною та компанією "Шеврон". Петро Колодій розповів, що депутати Львівської обласної ради, як і експерти та пересічні мешканці, розділилися у своїй оцінці цієї Угоди. Та все ж він висловив переконання, що свої інтеграційні прагнення Україна має реалізовувати, відстоюючи також і власні економічні інтереси.

На завершення голова Львівської обласної ради Петро Колодій побажав присутнім, аби зустрічі та дискусії, проведені в рамках Форуму, сприяли появі нових ініціатив та успішних ділових контактів, і, як наслідок, стали рушієм майбутніх позитивних змін у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: