Львів уперше презентує себе на виставці як місто, що подається на Олімпіаду 2022

Сьогодні Львів вперше презентуватиме себе на виставці як місто, що подає заявку на право проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року. У Києві триває ІІ міжнародний туристичний форум. На стенді Львові обіцяють багато інтерактивну, фото сесії з відомими спортсменами.

«Сьогодні розпочинається виставка «Україна – цілий рік», в рамках якої ми вперше представляємо Львів як місто, що подає заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року. На стенді, де представлений Львів, є багато інтерактивну – ікс-бок, настільний хокей, будуть також зірки Олімпійських ігор. Наприклад, сьогодні до обіду буде Олена Петрова, українська біатлоністка, срібна призерка Олімпійських ігор 1998 року.

Сьогодні наш стенд має відвідати Генеральний Секретар ЮНВТО Tалеб Ріфаї.

На цій виставці Львів вперше себе презентує з такої сторони. Львів також буде презентувати свій бренд. Цікаві заходи в рамках роботи львівського стенду заплановані на суботу. О 11 год буде показ колекції одягу для зимового відпочинку від львівської дизайнери Олени Бойчук. Також буде привітання на стенді від Олени Підгрушної, біатлоністки. Кожен відвідувач нашого стенду зможе зробити фото на пам’ять з кубками. Усі ці світлини ми завантажимо в Інтернет, і чиє фото отримає найбільше «лайків», той здобуде подарунок», - розповіла Галина Малець, начальник управління туризму Львівської міської ради.

Нагадаємо, впродовж 10-12 жовтня в Україні відбувається ІІ київський міжнародний туристичний форум, під час якого обговорюють питання розвитку туризму.

Під час Форуму відбувається представлення експозиції туристичних та курортних можливостей регіонів України (Міжнародна курортна виставка «Україна – цілий рік»), а також представлення проекту «Олімпійська надія. Зимові Олімпійські Ігри 2022 року в Карпатах» та Євробаскет–2015.

Довідка

Торік Львів відвідало 1 млн. 400 тис. туристів. Протягом цього року місто Львів очікує прийняти 1,9 млн гостей. Понад 60% туристів – це туристи з України. Згідно зі стратегією конкурентоспроможності Львова, що розроблена компанією «Монітор груп» та Львівською міською радою, туризм та ІТ-технології є двома ключовими пріоритетами розвитку міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: