Шемчук ініціює проведення Україно-Словацького бізнес форуму

За підсумками зустрічі голови Львівської ОДА Віктора Шемчука з Генеральним консулом Словацької Республіки в Ужгороді пані Янкою Буріановою, яка відбулась сьогодні, 11 жовтня, в рамках ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму, керівник області запропонував провести Україно-Словацький бізнес форум.

Загалом під час зустрічі словацька делегація задекларувала свою абсолютну підтримку України у намірі підписати Уугоду про асоціацію з ЄС. Також Янка Буріанова поділилась досвідом Словаччини щодо здійснення певних кроків для вступу в Європейський Союз, а також вона наголосила, що Словаччина є невеликою, але сильною промисловою країною і готова передавати досвід та співпрацювати у сфері розвитку спільної економіки. Однак, на її думку, для цих потреб необхідна певна панель для спілкування.

Своєю чергою, Віктор Шемчук запевнив, що Львівська ОДА бере під свою особисту опіку реалізацію Україно-Словацького бізнес форуму, на якому сторони розглянуть конкретні питання щодо бізнес ідей із переробки твердих побутових відходів, машинобудування та енергозбереження.

«ХІІІ Міжнародний Економічний Форум цього року має агітаційно-пропагандиський характер із залученням якомога більшої кількості дипломатів. Сьогодні зійшлись багато векторів в одному напрямі і вже ніхто не сумнівається, який напрям розвитку обере Україна. Однозначно це – Євроінтеграція», – запевнив Віктор Шемчук.

Також голова ОДА додав, що підписання Угоди про Асоціацію із ЄС – це лише початок дороги, адже ще багато потрібно працювати в цьому напрямі: «Наш наступний крок – це якомога швидше скасувати візовий режим», – підсумував очільник Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: