У Львові пройде туристичний форум Грузії

Про це під час зустрічі із головою Львівської  обласної державної адміністрації Віктором Шемчуком зазначив Надзвичайний та Повноважний Посол Грузії в Україні  Міхеїл Уклеба.

«Львів – місто, яке не потребує зайвої реклами, 6о усі про нього знають, а наші співгромадяни все частіше відвідують Україну та Львів зокрема. Саме для того, аби підвищити туристичний  потік між нашими державами, у листопаді цього року ми запланували провести у вашому місті великий туристичний форум, запросивши туроператорів з Грузії та України, аби розвивати нашу співпрацю у цій галузі»- розповів М. Уклеба.

Окрім цього, Державний  Міністр Грузії з питань європейської  та євроатлантичної інтеграції  Алекс  Петріашвілі зазначив, що Україна та Грузія мають багатовікові традиції і підтримують одна одну  на шляху до позитивних перетворень.

«Ми не боїмося труднощів, які очікують наші дві держави на шляху до європейської інтеграції. Саме  тому впевнений, ворота у Європу ми відчинимо разом. У нас є чимало успішних проектів, зокрема в  Грузії невдовзі буде створено фонд із залученням кількох великих інвесторів, які готові вкладати в економіку нашої держави 6 млрд доларів. В основному йдеться про три галузі: туризм, гідроенергетика та сільське господарство»- сказав  А. Петріашвілі.

Своєю чергою, Віктор Шемчук наголосив, що Україна максимально використовуватиме ті позитивні  тенденції, які запроваджує Грузія на шляху до євроінтеграції.

«Уже зараз ми проголосили Львівщину регіоном, вільним від корупції. Свого часу такі перетворення уже відбулися у Грузії. Сьогодні нам вкрай цікавий досвід вашої держави із залучення іноземних інвестицій. Ми радо вітаємо вашу ініціативу провести у Львові великий туристичний форум, адже невдовзі наше місто матиме  пряме авіасполучення  із Кутаїсі», – підсумував В. Шемчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: