У Львові сталась жахлива трагедія: хлопчик впав у каналізацію, - звернення Садового (відео)

Міський голова Львова Андрій Садовий виступив зі зверненням через загибель у каналізаційному колекторі дворічного хлопчика.

«У Львові сталася велика біда – загинув дворічний хлопчик, загинув через злочинну халатність і байдужість. Байдужість усіх, хто спостерігає, як кожного дня крадуть і приймають на металобрухт каналізаційні люки, хрести з могил, котушки з ліфтів, дроти з ліній електропередач. Злочин є зі сторони всіх, хто кожного дня недбало ставиться до виконання своїх обов’язків. Усіх, хто думає зробити свою роботу завтра, або після завтра, а біда стається вже сьогодні. І час не повернути.

Для мене, як для міського голови, як для батька – це велике особисте горе. Життя дитини вже не повернути і біль родини не вгамувати. Питання до нас усіх: чи змінить ця трагедія нас самих? Чи зробить уважнішими і відповідальнішими? Я прошу усіх вас про молитву, щоб Господь Бог тримав наші  родини під своєю опікою і щоб така біда більше не повторилася», - йдеться у зверненні Андрія Садового, міського голови Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: