У Трускавці підписали угоди щодо енергозбереження

11 жовтня під час Міжнародного економічного форуму у Трускавці голова Львівської обласної ради Петро Колодій підписав низку документів про співробітництво у реалізації проектів з енергозбереження.

Зокрема, голова Львівської обласної ради Петро Колодій разом із головою Львівської обласної державної адміністрації Віктором Шемчуком і постійним представником ПРООН в Україні Рікардом Рігером підписали Угоду про співробітництво між програмою розвитку Організації Об’єднаних націй (ПРООН) та Львівщиною щодо реалізації проектів з енергоефективності. Відповідно до Угоди, за умови співфінансування з обласного бюджету передбачено залучити впродовж 2013-2014 років фінансовий ресурс ПРООН для того, аби створити середовище для сприятливого розвитку і функціонування відновлювальної енергетики.

Також у рамках форуму голова Львівської обласної ради та голова Львівської обласної державної адміністрації разом із менеджером проекту «Енергоефективність в Україні» Міжнародної фінансової корпорації (IFC) підписали Меморандум про співробітництво. Цим документом затверджено наміри щодо впровадження у Львівській області механізму відшкодування відсоткових ставок за кредитами, отриманими на здійснення заходів з енергозбереження для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у рамках Програми енергозбереження для населення Львівщини на 2013-2016 роки з метою підвищення енергоефективності житлових будинків.

Окрім того, Петро Колодій, Віктор Шемчук та директор фонду «Східна Європа» Віктор Лях підписали Протокол про наміри щодо реалізації спільного проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» та протокол про наміри щодо реалізації спільного проекту «Партнерство для прозорості влади».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: