Міжнародний економічний форум успішно відбувся, - Шемчук (відео)

XIII Міжнародний економічний форум у Трускавці відбувся успішно й встановив нові горизонти для подальшого розвитку Львівської області.

Про це журналістам повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«У Трускавці під час проведення Міжнародного економічного форуму було створено новий рівень дискусійної площадки, де усі, без будь-яких обмежень, мали можливість висловити свою точку зору. Звичайно, ми мали і дуже велике неформальне спілкування, а також було проведено близько 20 зустрічей із системними інвесторами, із людьми, які виявили бажання бути радникам із тих чи інших питань. Також, звичайно, пройшла велика кількість зустрічей із дипломатичними місіями і структурами. Ми багато говорили про українську євроінтеграцію, про поступ у цьому України, про можливість залучення інвестицій у Львівську область. Також, звичайно, говорили і про ряд конкретних проектів, які знайшли своє відображення у підписаних документах», - розповів Віктор Шемчук.

За його словами, під час форуму було підписано ряд угод та меморандумів, які дають Львівщині підвищення економічного та інвестиційного потенціалу і, звичайно, уже дають реальні результати. З наступного року на Львівщині уже заплановано і спроектовано будівництво Смеречанської вітрової електростанції, яка буде знаходитись у трьох районах області.

Також, як повідомив Віктор Шемчук, ще однією метою проведення Міжнародного економічного форуму було надання майданчика для спілкування між самими підприємцями та для ознайомлення із запропонованими інвестиційними проектами на Львівщині та їх реалізації з допомогою залучення кредитних коштів через банківську систему.

«Тому уже сьогодні можна говорити про те, що Міжнародний економічний форум відбувся, відбувся успішно, встановивши нові горизонти для подальшого розвитку області і ми з надією будемо очікувати на XIV Міжнародний економічний форум, ми визначимось із форматом, темою та місцем його проведення», - повідомив Віктор Шемчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: