У Львові планують створити колегіум державного управління та місцевого самоврядування (відео)

В Україні є 225 тисяч депутатів місцевих рад, які взагалі ніде не підвищують своєї кваліфікації. Про це під час панельної дискусії «Економіка знань – нові конкурентні умови для країн і регіонів» на Міжнародному економічному форумі у Трускавці повідомила голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Віра Нанівська, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Під час форуму експерт представила міжнародний проект «Східноєвропейський колегіум територіального державного управління та місцевого самоврядування».

Зокрема Віра Нанівська розповіла про роботу французького національного центру територіально-державної служби, який працює у форматі громадського-державного центру і займається аналізом, впливом та підвищенням кваліфікації державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.

Як повідомила Віра Нанівська, у Європі, зокрема у Франції, після призначення чи обрання на першу посаду чиновник, держслужбовець чи депутат автоматично потрапляє на курси підвищення кваліфікації.

Зокрема є проект створення подібного центру у Львові і, як повідомила Нанівська, є навіть закинуте приміщення, яке належить бізнесмену Лопушанському. Там є 50 тисяч квадратних метрів у середині приміщення та велика територія навколо нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: