Мешканці Львівщини розділились у думках щодо сланцевого газу, - Колодій (відео)

«Львівська область, як і кілька інших областей України, де, ймовірно, є поклади сланцевого газу, уже встигла зіштовхнутися з окремими аспектами процесу глобалізації. Йдеться про розгляд Львівською обласною радою напередодні Економічного форуму питання про погодження Угоди між Україною та компанією «Шеврон». Депутати Львівської обласної ради, як і експерти та пересічні мешканці Львівщини, розділились у своїй оцінці цієї угоди».

Про це під час Міжнародного економічного форуму повідомив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Колодій також висловив переконання, що підписання Угоди про Асоціацію сприятиме напрацюванню багаторічної стратегії, розвитку та проведенню реальних реформ в Україні.

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав гостей та учасників форуму від голови Верховної Ради України Володимира Рибака та від депутатів Львівської обласної ради та органів місцевого самоврядування Львівщини.

«Інтерес до Міжнародного економічного форуму із кожним роком зростає. У ньому беруть участь все більше представників політиків та бізнесових кіл», - йшлось у привітанні Володимира Рибака.

Колодій також наголосив, що Львівська обласна рада підтримує покращення інвестиційного клімату регіону, а також виступає «за» реформування задля спрощення процедур для інвесторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: