Трамвай «Електрон» поступається «Сіменсу» і «Бомбард’є» тільки ціною. Він дешевший у два рази (відео)

Трамвай «Електрон» - це унікальний трамвай, який нічим не поступається аналогам «Сіменса» чи «Бомбард’є»

Так вважає міський голова Львова Андрій Садовий. Про це він зазначив під час Міжнародного економічного форуму у Трускавці, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Він дешевший у два рази, має наші комплектації на 90%, і його раніше не було ніколи. Була думка, що нам у Львові потрібен такий трамвай. Ніхто не вірив, що це можливо зробити, казали, що нереально і що в Україні цього ніколи не зробити. Коли приїжджають колеги за кордону, то вони шоковані, як ми це зробили, адже це високотехнологічний продукт. Зробили тому, що була віра у власні сили», - розповів Андрій Садовий.

Мер також розповів, що іноземні посли здивовані роботою Академії сухопутних військ. «Є людина, генерал Ткачук, і є бажання щось зробити», - сказав мер.

Також, на переконання Садового, можливе проведення Олімпіади 2022 року – це не тільки великий шанс для України, але й велике навчання.

Мер також зазначив, що до кінця Львів вийде на 1 мільйон 900 тисяч туристів.

Як розповів Львівський міський голова, загалом зі ста компаній 100-літній ювілей переживає тільки декілька відсотків.

«Чому так є? Ми – українська держава. Нам 22 роки. Ніхто нам із вами у цей час пелюстки під ноги не кидає. І , напевно, ніколи не буде. Дуже багато залежить від нас із вами. Я переконаний, що усі в цьому залі хочуть збудувати країну, у якій хочеться жити», - сказав мер Львова.

Садовий також наголосив, що гостинність – це надзвичайно важливо, адже є успішні країни і компанії, а є неуспішні країни і компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: