Як хочуть реформувати армію державних службовців (відео)

Голова Національного агентства України з питань державної служби В'ячеслав Толкованов під час Міжнародного економічного форуму у Трускавці розповів про ефективність державного управління та реформування цієї системи загалом. Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Толкованова, особливо у контексті підписання Угоди про асоціацію дане питання є особливо актуально.

«Наше завдання – не тільки впровадити новий закон про державну службу, але й кардинально змінити саму парадигму функціонування державного апарату», - наголосив Толкованов, додавши, що в Україні працює 272 тисячі державних чиновників та 100 тисяч чиновників органів місцевого самоврядування.

Чиновник наголосив, що зараз в Україні завершується перший етап реалізації стратегії державно-правової політики, тому уже можна говорити про перші підсумки цього етапу, серед яких зокрема формування президентського кадрового потенціалу «Нова еліта нації», формування корпоративної культури на державній службі, розроблення повноважень задля уникнення конфліктів інтересів тощо.

Як повідомив Толкованов, на сьогодні уже розроблені профілі професійної компетентності для 97 % посад державної служби, а також вперше звернуто увагу на підвищення компетентності депутатів місцевих рад, зокрема на Львівщині буде утворено Східноєвропейський колегіуму для безперервного навчання депутатів місцевих рад з акцентом на виконання Угоди про Асоціацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: