Депутати обласної ради поклали квіти до пам’ятника Романові Шухевичу

14 жовтня у рамках відзначення у Львівській області 71-ої річниці створення Української повстанської армії та Дня українського козацтва депутати Львівської обласної ради Андрій Холявка та Юрій Зірченко разом із представниками ветеранських організацій та пластунами поклали квіти до пам’ятника Генерал-хорунжому, Головному командирові УПА Роману Шухевичу, що у селищі Білогорща.

Зараз урочистості з відзначення 71-ої річниці створення Української повстанської армії та Дня українського козацтва продовжуються. Зокрема, у  гарнізонному храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла відслужена Свята Літургія, після якої члени Львівського обласного козацького товариства ВГО "Українське реєстрове козацтво" та Львівської громадської організації Козацьке Стрілецьке Братство прийняли присягу. На площі біля пам’ятника Т. Шевченку першокурсники Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут приймають присягу.

Завершаться святкові заходи до 71-ої річниці створення Української повстанської армії та Дня українського козацтва урочистостями у сесійній залі Львівської обласної ради (початок о 13.30).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: