У Львові покажуть "Колібрі"

9 листопада о 16.00 в клубі «Пікассо» відбудеться показ колекціі Софі Марії Сєдової «Колібрі».

Яскрава, ніжна, гармонійна, чуттєва колекція в якій поєднані теплі кольори літа, пістрявість пташки, глибина літнього неба, спокій і ніжність. Нова колекція буде обємною та складатиметься з трьох різнопланових блоків.

Колекція «Колібрі» втілення вподобань Софі Марії. Сприйняття  світу поглядом юної дівчинки. Етно блок –це те, що живе в кожному з нас. З покоління в покоління передавалося і плекалося найкращими майстринями. Орнаменти відшліфовувалися століттями та дійшли до тої досконалої межі, коли виникає бажання їх зберегти. Не змінювати, не вдосконалювати, а ввіковічнити і заразити любовю до української вишиванки світ. Цвіт жоржин, соняшника, пахучої півоніі, орнаменти на перший погляд прості і невибагливі, насправді, мають магічні властивості.

Вони магнетично притягують увагу і бажання взяти їх до рук, одягнути. Це неначе енергетика минулого, без якого неможливе майбутнє. Своєрідне джерело, що підживлює наше коріння. Любити свій край, народ-це творити , ділитися з світом тим, що маєш . Незвичним, на перший погляд , буде блок колекції де моделями будуть реальні жінки. Це молоді, дорослі та зрілі, успішні, самореалізовані  жінки, котрі ламатимуть стереотипи і готові підтвердити «Жінка вродлива завжди» «She is pretty anyway». Немає значення якого ви зросту чи комплекціі, важливо лише одне, чи щасливі ви. Якщо ви щасливі- ви вродливі. Це аксіома.

Буде сміливо )Ми намагаємося вас здивувати і подарувати вам свято краси…тому, що ми любимо вас)

Акредитація журналістів в день показу за посвідченнями.

Інформація на сайті www.sophiemaria.net

Людмила Демчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: