Заявку України на Олімпіаду-2022 представили на туристичній виставці (Фоторепортаж)

Проект заявки на проведення в Україні Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року презентували на Міжнародній виставці «Україна – цілий рік». Експозиція стенду «Олімпійська надія 2022» тривала два дні, 11 та 12 жовтня, у приміщенні Українського дому у Києві.

Дизайн стенду був виконаний у зимових тонах. На ньому були зображені українські спортсмени-олімпійці, призери Зимових Олімпіад, діти-хокеїсти на Площі Ринок у Львові, а також мапа потенційних місць проведення Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.

Під час імпрези Олімпійської надії були представлені експозиція лиж та сноубордів від Федерації лижного спорту України, настільний хокей та ключки із шоломами від Федерації хокею України, банер Західного реабілітаційного центру від Національного комітету спорту інвалідів, а також виставка кубків, більша частина яких була надана Федерацією біатлону України.

Гості виставки, яких за два дні завітало на олімпійський стенд близько тисячі, могли також спробувати свої сили у віртуальному слаломі на пристрої Xbox, сфотографуватися на стенді зі спортивним екіпіруванням, а також отримати міні-сувеніри від Національного олімпійського комітету України разом з інформацією про підготовку заявки країни на Олімпіаду 2022.

Інформацію відвідувачам надавали представники Львівської міської ради та Громадської спілки «Олімпійська надія». Окрім цього, заявку України на проведення Олімпіади та Паралімпіади 2022 підтримали славетні українські біатлоністки – Срібна призерка Олімпіади 1998 року Олена Петрова та Чемпіонка світу 2013 року Олена Підгрушна, які взяли активну участь у роботі стенду.

Однією із головних подій виставки стали відвідини стенду «Олімпійської надії 2022» Президентом Всесвітньої туристичної організації Талебом Ріфаї, головою Держслужби курортів та туризму України Оленою Шаповалою та іншими високопосадовцями. У другий день презентації стенду на головній сцені відбувся показ колекції зимового одягу для активного відпочинку «Олімпійський виклик» від львівської дизайнерки Олени Бойчук.

За час виставки зроблено більше сотні фотографій стенду. Усі вони розміщені у групах НОК України в соціальних мережах та на сайті Lviv.Travel.

DSC_0393 DSC_0466 DSC_0542 DSC_9917 DSC_9941 DSC_9985

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: