На Львівщині стартував Проект «Викидай правильно»

14 жовтня в облдержадміністрації відбулась презентація пілотного проекту «Викидай правильно», що на теренах Львівщини стартував з 8 жовтня цього року.

Зазначимо, Проект передбачає збір, зберігання, транспортування та утилізацію відпрацьованих джерел струму: батарейок та акумуляторів.

Як повідомила заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Ганна Башта, цей Проект покликаний підвищити свідомість громадян, спонукати їх до відповідального ставлення до навколишнього середовища.

Проект «Викидай правильно» впроваджується за ініціативи компанії мобільного зв’язку МТС та під патронатом департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Загалом у Львові та області буде встановлено понад 60 контейнерів для збору відпрацьованих хімічних джерел струму у 12 відділеннях МТС та у соціальних закладах: школах, лікарнях, вишах, підприємствах, дошкільних навчальних закладах. Потім ці відходи зберігатимуть у спеціальних складах та транспортуватимуть на переробку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: