Романів взяла участь у відкритті Міжнародної конференції «Охорона та опіка над пам’ятками в діяльності органів місцевого самоврядування»

14 жовтня розпочала роботу Міжнародна конференція «Охорона та опіка над пам’ятками в діяльності органів місцевого самоврядування». Участь у відкритті заходу взяла заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Романів.

У своєму вітальному слові Ірина Романів зазначила, що ті кроки, які вже зроблено у напрямку збереження культурної спадщини є значними, однак простір для вдосконалення все ж залишається великим.

Зокрема, вона наголосила, що у роботі конференції необхідно врахувати два вектори ситуації: «З одного боку зберігати пам’ятки є нашим моральним обов’язком. З іншого – варто подумати й попрацювати над, тим, яку користь можуть ці пам’ятки нам принести як в розрізі естетичної та культурної насолоди, так і в матеріальній складовій», – сказала Ірина Романів.

Також заступник голови ОДА відзначила, що важливо є знайти та проаналізувати ті механізми взаємодії органів місцевого самоврядування, які спрямовані на вдосконалення та розвиток галузі.

Ірина Романів привітала учасників заходу від імені голови ОДА та побажала приємного спілкування, плідної роботи та хороших вражень від Львівщини.

Зазначимо, в заході візьмуть участь науковці та практики з України та Польщі. Конференція буде тривати до 17 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: