У Львові розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція з питань неспроможності (банкрутства)

Сьогодні, 15 жовтня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький взяв участь у відкритті Міжнародної науково-практичної конференції з питань неспроможності (банкрутства).

У вітальному слові заступник очільника області зупинився на основних питаннях конференції: «Банкрутство підприємств в Україні залишається доволі актуальним явищем. Активізація наукових досліджень в цій галузі, зокрема проведення цієї міжнародної науково-практичної конференції, підтверджують важливість цього питання та наявність проблем, які потребують вирішення», – наголосив Василь Бахмацький.

«Основне завдання, на якому повинні зосередити свою увагу дослідники, це необхідність розробки моделі, що попереджає банкрутство підприємств», – додав він.

Василь Бахмацький також від імені голови ОДА Віктора Шемчука привітав учасників конференції та побажав плідної роботи та приємного перебування.

Зазначимо, у конференції беруть участь представники з 10 країн Європи та СНД,  зокрема це судді та науковці, а також фахові спеціалісти в галузі банкрутства.

Метою конференції є вивчення особливостей нового Закону України про банкрутство (у редакції Закону України від 22.12.2011 № 4212-VI) та міжнародних стандартів у сфері відновлення платоспроможності боржника (банкрутство).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: