Контрасти із ремонтом вулиці Коперника: бруківку кладуть із порушенням вимог ЮНЕСКО? (відео)

У Львові тривають ремонтні роботи на вулиці Коперника – Степана Бандери.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Ремонтні роботи розділені на дві частини: на ділянці вулиці Коперника працюють працівники ЛКП «Львівавтодор», а на вулиці Степана Бандери працівники «Онуру» ще досі риють підземні траншеї та ремонтують каналізаційні мережі.

На ділянці вулиці Коперника працівники «Львівавтодору» замощують бруківку, при чому замощують цю бруківку неполірованою стороною, що не є характерно для міста Львова. Крім того, у деяких місцях уже чітко видно, що бруківка покладена під нахилом.

На вулиці також покладена трамвайна колія на бетонні плити, що, за неперевіреною інформацією, є серйозним порушенням вимог ЮНЕСКО щодо автентичності львівської бруківки.

Натомість від перехрестя із Коперника на вулиці Степана Бандери працівники «Онуру» ще риють котловани й досі шукають металошукачам місцезнаходження каналізаційних труб.

Нагадаємо, Львівський міський голова Андрій Садовий обіцяв, що ремонт вулиці Коперника – Степана Бандери буде повністю завершений до 20 жовтня, після чого, за його словами, вулиця повинна встоятись і з 1 листопада на ній буде повністю відкритий рух транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: