Мер Самбора оголосив похід на Львів

Сьогодні, 17 жовтня, делегація самбірчан у складі депутатів міської ради, членів виконкому, журналістів, політичних та громадських  діячів на чолі із міським головою Самбора Тарасом Копиляком вирушила до Львова пікетувати Службу автомобільних доріг області.Річ у тім, що за словами Тараса Копиляка, влада Самбора вичерпала всі можливі заходи впливу для того, щоб відремонтувати дороги, які пролягають через Самбір і знаходяться у віданні Служби доріг області.

Голова Служби Микола Гнатів виклично ігнорує домовленості із міською радою Самбора.  Мер та самбірські делегації мали неодноразові зустрічі із достойником Гнатівим, який чемно запевняв, що особисто відвідає Самбір та визначить обсяг робіт. Щоправда кожен раз "з понеділка".

А останнім часом взагалі не відповідає на телефонні дзвінки. Міська рада навіть встановила банери хто відповідає за ремонт цих вулиць. Однак Миколі Гнатіву байдуже, адже він у Львові. Таке хамське ставлення пана Гнатіва до самбірчан, призвело до того, що вони поїхали сказати своє "фе" пану Гнатіву у його відомстві.

Пише prpravda.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: