Співочий флеш-моб у Львові перенесли на 26 жовтня

Як повідомили організатори заходу, флеш-моб, який має встановити рекорд України, перенесено з 20 на 26 жовтня через технічні проблеми.

Нагадаємо, що з нагоди початку співочого шоу «Битва хорів», у місті відбудеться наймасштабніший хоровий флеш-моб, який пройде під гаслом «Заспівай українського «Щедрика» і встанови рекорд країни».

Десятки хорів і сотні вокалістів зберуться разом, щоб об'єднатися в єдиний хор та заспівати в унісон. Долучитися до флеш-мобу може кожен охочий, для участі потрібно вивчити дві українських пісні «Щедрик» та «Ой там у Львові» та приєднатися до величезного хору у центрі міста.

Співати хористи будуть під керівництвом заслуженого артиста України, хормейстра Рубена Толмачова, який зі своїм відомим джазовим ансамблем «Man Sound», заспівають відому в усьому світі пісні «Щедрик».

Нагадаємо, що проект «Битва хорів» - це шоу каналу «1+1», що вражає масштабністю і неймовірним розмахом. Змагатись на сцені між собою будуть 8 хорів, по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники, визнані в Україні, Росії і за кордоном.

Ярослав Альохін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: