Cадовий каже, що у Львові проводиться жорстка інвентаризація всіх люків (відео)

У місті триває інвентаризація люків. Загалом їх налічується більше 50 тис. Про це розповів у зверненні міський голова Львова Андрій Садовий.

«На початок – коротко про люки. У Львові є більше 50 тис каналізаційних люків і решіток. Вони знаходяться на балансі різних організацій: Львівводоканал, Теплоенерго, Укртелеком, Львівгаз, кабельні мережі та інші установи.

Проводиться жорстка інвентаризація всіх люків. Виявлено більше 400 випадків, коли люки або несправні, або накриті підручними матеріалами. Всі ці люки є замінені. Також подані заяви в міліцію про 30 нових випадків крадіжки люків.

Чужої біди не буває. В мене є велике прохання до всіх, хто бачить чи несправний, чи не закритий вкрадений люк, терміново подайте інформацію на телефон гарячої лінії міста 2975-911», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як уточнили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у них на балансі  знаходиться 2520 люків. Проведена інвентаризація показала, що усі теплові камери накриті.

«На тих камерах, які були накриті бетонними плитами, через крадіжки кришок, зараз встановлюють металеві люки», - повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

На балансі ЛМКП «Львівводоканал» є більше 26 тис люків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: