У Львові закрили перехрестя Чупринки-Бандери-Вербицького, а ремонт Коперника-Степана Бандери затягується (фото, відео)

У Львові від учора закрили для руху транспорту перехрестя вулиць Чупринки-Бандери-Вербицького.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

«Це перехрестя перекривають, аби провести з’єднання мереж та колій між ділянками дороги, які ремонтувались ще раніше, і які ремонтуємо зараз. Потрібно зістикувати інженерні мережі та трамвайні колії», - розповів Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

За словами в. о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олега Вілюри, закриття перехрестя не вплине на рух громадського транспорту.

Для приватного транспорту об’їзд ділянки з центру міста буде здійснюватись вулицями Нечуя-Левицького – Політехнічна – Бандери, вул Кольберга – Політехнічна – Бандери.

Об’їзд в напрямку до центру міста: вул Бандери – Глибока – Новий Світ – Генерала Чупринки – Богуна, вул Бандери – Професорська.

Відтак, усіх мешканців просять вибачити за незручності, пов’язані з ремонтом доріг. Також усіх водіїв просять обмежити заїзд приватним транспортом в центр міста, аби зменшити кількість заторів.

Нагадаємо, це перехрестя для руху транспорту планували закрити ще тиждень назад, але без жодних пояснень збоку міської влади цього не відбулось.

Сам мер Львова Андрій Садовий раніше обіцяв, що ремонт вулиці Коперника – Степана Бандери завершиться до 20 жовтня, далі відбудеться з’єднання мереж та колій між ділянками дороги й з 1 листопада рух по вулиці буде повністю відкритий.

Відтак, можна припустити, що дата відкриття вулиці Коперника затягнулась як мінімум до 7 листопада.

bandery1 bandery2 bandery3 bandery4 bandery5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: