«Шевченківський гай» може втратити 2 європейські гранти через непроплати казначейства

Державна казначейська служба не виконує платіжних доручень за рахунками Музею архітектури та побуту «Шевченківський гай» на загальну суму понад 385,6 тис грн. Це грантові кошти, і якщо музей вчасно не освоїть кошти, договір з міжнародними інституціями може бути розірваний.

Станом на сьогодні на розгляді казначейства перебувають платіжні доручення Музею архітектури та побуту на загальну суму понад 385,6 тис грн. Ці кошти призначені для здійснення оплати за товари, роботи та послуги, закуплені за грантові кошти проекту ЮНЕСКО «Програма ревіталізації та збереження колекції Музею народної архітектури та побуту у м. Львові» та у рамках співпраці з Норвезьким директоратом збереження культурної спадщини.

«Річ у тому, що угодами між музеєм та згаданими міжнародними інституціями передбачено поетапне фінансування та звітування про використані кошти. Невиконання умов договору, у нашому випадку — невикористання коштів, призведе до припинення договірних відносин, що, у свою чергу, спричинить втрату грантових коштів, які є необхідними та важливими для підтримання належного функціонування музею та його розвитку», - повідомляють в управлінні культури Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: