У Львові відкрили басейн

18 жовтня на території навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбулась урочиста церемонія відкриття реконструйованого комплексу плавальних басейнів.

На урочистому відкритті Комплексу був присутній голова постійної комісії Львівської обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик.

Стосовно відкриття Комплексу басейнів Ярослав Качмарик зазначив: "У місті Львові є велика різниця між кількістю охочих займатись плаванням і можливістю забезпечення цієї потреби, оскільки в нашому місті споруд з комфортними умовами для занять водним спортом практично немає.

Перевага цього комплексу насамперед у тому, що він створений не лише для спортивних тренувань плавців, а й для елементарних занять з плавання для дітей та дорослих. Варто зауважити, що це басейн, який сьогодні відкрили, створений спеціально для стрибків у воду. Окрім того, навіть попри те, що басейн відкритий, плавати у ньому можна впродовж цілого року.

На сьогодні потребує ремонту закритий басейн. І, очевидно, тут необхідне сприяння обласної ради в напрямку забезпечення додаткового фінансування цього об'єкту. Львівська обласна рада бачить необхідність у збереженні та розвитку спортивних споруд, адже це допоможе українцям активніше займатись спортом, більше дбати про своє здоров'я і в результаті – стати сильною нацією".

Окрему вдячність Ярослав Качмарик висловив Благодійному фонду Дмитра Бублика "Спортивна Україна", який в значній мірі забезпечив фінансову основу реконструкції та ремонту комплексу басейнів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: