У Львові зустрінуться журналісти

Двадцять п’ятого жовтня, об 11.00, в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться з’їзд Асоціації випускників факультету журналістики

Про це повідомив Ігор Лубкович, голова правління Асоціації випуск­ників факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, у коментарі «Газеті». На з’їзді обіцяють відзвітувати керівники асоціації та поговорити про професійні стосунки між медійниками й залучення знань журналістів-практиків.

«2003 року було створено Асоціацію випускників факультету журналістики. Вона передбачає, що, коли ви отримали диплом, можете написати заяву, щоб стати членом цього об’єднання. Наглядова рада асоціації контролює поведінку учасників, якщо вони порушують журналістські стандарти, їх відраховують, — розповідає Ігор Лубкович. — Цьогоріч ми чекаємо понад 200 учасників, але поки що складно сказати, скільки точно буде людей. Є особи, які хотіли б вступити в цю асоціацію, але банально про неї не знають. Також є цьогорічні випускники, які поповнять наші лави».

З’їзд проходитиме в рамках 60-річчя факультету. За словами Ігоря Лубковича, цьогоріч вони можуть створити власний фонд, де започаткують членські внески, бо поки що все відбувається на громадських засадах. Сам пан Лубкович планує поговорити про журналістську солідарність, адже нині часто представники мас-медіа ворогують між собою. Планують порозмовляти і про те, що студенти мають свій корпус факультету журналістики на вул. Чупринки, але немає жодної аудиторії, де міг би вміститися весь потік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: