Студенти Львівського державного університету фізичної культури – переможці Універсіади Львівщини зі спортивного туризму (фото)

Збірна команда Львівського державного університету фізичної культури здобула перемогу в Універсіаді Львівщини зі спортивного туризму, яка проводилася 18 – 20 жовтня 2013 року у с. Зіболки Жовківського району Львівщини.

На захід, що з року в рік традиційно організовується Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання Міністерства освіти і науки України спільно з Львівською міською федерацією туризму, приїхали понад 150 учасників, що представляли 5 команд вищих навчальних закладів Львівщини. Зокрема, за перемогу змагалися збірні Національного університету “Львівська політехніка”, Львівського державного університету фізичної культури, Львівського інституту економіки і туризму, Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівського національного аграрного університету.

18 жовтня учасники Універсіади розмістилися у оздоровчому таборі “Росинка”, ознайомилися з програмою змагань та дистанціями, які необхідно буде здолати. У наступний день змагання урочисто відкрили начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, президент Львівської міської федерації спортивного туризму Тарас Блистів та президент Учнівської спілки Львівщини Ярослав Гаврик, після чого учасники розпочали боротьбу за нагороди.

Так, безпосередньо 19-20 жовтня в межах Універсіади Львівщини – 2013 з туризму відбулися змагання з велосипедного, водного та пішохідного туризму, а також конкурсна програма, що включала конкурс туристичної пісні та фотографій.

У першому виді програми – вело туризм, який проводився на спеціально підготованій  дистанції ”Тріал” та дистанції для фігурного водіння велосипеду, першими стали студенти Львівського інституту економіки і туризму, другими – вихованці Національного університету “Львівська політехніка”, а третіми – представники Львівського державного університету фізичної культури.

Пішохідний туризм передбачав подолання смуги перешкод, яка включала навісну переправу, переправу по рухомій колод та по паралельних шнурах, а також  траверсування схилу, прохід жердини та виконання метелика, впевнено привів до перемоги студентів Львівської політехніки. Другими та третіми у цій дисципліні стали відповідно Львівський національний університет імені Івана Франка та Львівського державного університету фізичної культури.

Водний туризм демонструвався у вигляді короткого слалому на катамарані. Найшвидше дистанцію подолали веслувальними Львівського національного аграрного університету, які випередили колег з Львівського інституту економіки і туризму та Львівського державного університету фізичної культури.

У конкурсній програмі рівних не було спортсменам Львівського державного університету фізичної культури. Друге місце спільно розділили Львівський інститут економіки і туризму та Львівський національний аграрний університет.

У загальному підсумку місця розподілилися наступним чином: 1 місце –Львівський державний університет фізичної культури; 2 місце – Львівський інститут економіки і туризму; 3 місце розділили Національний університет  “Львівська політехніка” та Львівський національний аграрний університет. Останніми стали студенти Львівського національного університету імені Івана Франка.

За підсумками змагань учасники отримали призи та пам’ятні сувеніри.

Нагадаємо, що ігри Універсіади Львівщини – 2013 проводяться згідно календарного плану спортивно-масових заходів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2013 рік.

U_turizm_01 U_turizm_02 U_turizm_03-1 U_turizm_05 U_turizm_06

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: