У Львові розпочався «Тиждень музики Мирослава Скорика» (фото)

З нагоди цієї події видатний український композитор Мирослав Скорик отримав на свою адресу привітання від керівництва Львівської обласної ради, а також подарунок – вишиванку, зроблену карпатськими умільцями.

Організатори заходу відзначають, що «Тиждень музики Мирослава Скорика» розпочинається унікальним проектом, який заслуговує на те, щоби увійти до «Книги рекордів Гіннеса». Адже вперше разом в один вечір прозвучать усі скрипкові концерти Мирослава Скорика, написані у різні роки і у різний час.

Зала Львівської філармонії, де розпочався «Тиждень музики Мирослава Скорика», була вщент заповнена шанувальниками найвизначнішого представника сучасної української композиторської школи. Привітати Героя України Мирослава Скорика прийшли також і представники Львівської обласної ради.

Зокрема, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик від імені голови Львівської обласної ради Петра Колодія передав Мирославу Скорику вітання, а також вручив подарунок – вишиванку, зроблену карпатськими умільцями.

Звертаючись до видатного композитора сучасності, Ярослав Качмарик зауважив: «Нині на цій сцені звучатиме музика, яка є у серці кожного українця. Ця музика створена великим талантом пана Мирослава. Ми вдячні за те, що Ви зробили для України. Гордимося тим, що Ви ходите по нашій Карпатській землі, представляєте її в усьому світі.

Ви маєте визнання загальнодержавне. Ви – Герой України, лауреат Шевченківської премії. Але найбільше Ваше визнання – тут у залі, на вулицях Львова, у нашій Україні. І нехай те визнання буде завжди поруч з Вами, бо воно є найважливішим. Любов для людини – це найбільше, до чого вона прагне».

 Зі свого боку Мирослав Скорик подякував усім за отримані подарунки та зауважив, що обов’язково носитиме вишивану сорочку. 

 IMG_7899 IMG_7903 IMG_7906 IMG_7907

 прес-служба ЛОР

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: