Затримані грузини не змогли згадати свої нові українські імена Максим та Костянтин

Напередодні вихідних в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону затримали двох чоловіків з підробленими українськими паспортами. Затриманими «співвітчизниками» виявились громадяни Грузії, які вдалися до заміни інформаційних сторінок у своїх документах. Вибравши для себе українські прізвища та імена, під час співбесіди ані вимовити їх, ані написати новоспечені Максим та Костянтин, не спромоглися.

Ще двох інших мандрівників, вихідців з Туреччини, але без жодних документів, було затримано за спробу порушення державного кордону на ділянці відповідальності цього ж відділу. Чоловіки також намагались дістатись Польщі, проте їх помітили жителі прикордоння та повідомили про появу в селі незнайомців у прикордонний підрозділ.

Наразі всіх шукачів кращої долі затримано в адміністративному порядку з метою встановлення осіб і з’ясування обставин правопорушення.

Загалом протягом  9 місяців поточного року співробітники Мостиського прикордонного загону в пунктах пропуску виявили у громадян 240 недійсних паспортних документів, 12 підроблених та 7 чужих паспортів, затримали 133 порушників державного кордону, до адміністративної відповідальності притягнуто 670 осіб та накладено штрафів на суму 237 тисяч гривень, повідомляє прес-служба ДПСУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: