Під гаслами об’єднання відбулось рейдерське захоплення львівської міської організації ВО «Батьківщина» членами політичної партії «Фронт Змін»

Шановні соратники, члени партії ВО «Батьківщина», Члени Політичної ради партії, Голови територіальних партійних організацій, партійні активісти, народні депутати. Сьогодні ми вийшли до громадськості, щоб заявити свій протест проти насильницьких дій у нашій партії. Під гаслами об’єднання, вчора відбулось рейдерське захоплення львівської міської організації ВО «Батьківщина» вчорашніми членами політичної партії «Фронт Змін».

Ми всі усвідомлюємо, що об’єднання демократичних сил – це єдиний можливий шлях подальшого розвитку. Ми палко підтримуємо цей процес та докладаємо чимало зусиль для того, щоб досягти інтеграції членів об’єднаної опозиції під стягами «Батьківщини» Ми всі вірили у те, що об’єднання відбудеться шляхом приєднання до Батьківщини інших партій, серед яких і «Фронт Змін». Ми надіялись, що нова «Батьківщина» стане найпотужнішою опозиційною силою в державі. З закликом «Юлі волю» та за підтримки «УДАРу» і «Свободи» ми зможемо подолати бандитизм в лиці нинішньої влади та домогтися звільнення лідера партії Юлію Тимошенко.

Та метою об’єднання стала жорстока боротьба за партійні посади та крісла. Всією Україною прокотився протест членів нашої партії проти ламання статуту та партійних рекомендацій, проти способу насильницького насадження керівниками територіальних організацій тих, які у 2010 році спільно з Партією Регіонів працювали проти партії.

Нині, завдяки брехні та обману усунено від керівництва та виключено з партії всю керівну ланку відданих партійців Львівської міської організації. Чи є це все ціною об’єднання? Чи нашу партію елементарно здають, знищують, розвалюють з середини викидаючи найвідданіших активістів? Ми вистояли розкол у 2010 році. Ми переборемо і це. Від такого об’єднання програють усі – і в першу чергу Країна, люди, наші прихильники і наші виборці.

Ми звертаємось до преси з надією, що нас почує і Юлія Тимошенко. Шановна Юліє Володимирівно, зупиніть переслідування Ваших соратників, відновіть членство у партії і попередній статус заслужених Ваших політичних соратників. П’ять тисяч членів ВО «Батьківщина» у м. Львові та Львівській області вслід за нами склало партійні квитки. Не допустіть нищення партії.

З повагою, від імені членів Львівської міської організації ВО «Батьківщина»:

  • Мужилівський Михайло Дмитрович
  • Козак Галина Ярославівна
  • Хома Уляна Василівна
  • Хміляр Андрій Дмитрович
  • Бондар Ярослав Михайлович
  • Коць Тарас Петрович
  • Оверко Володимир Петрович

Львівська міська організація ВО «Батьківщина»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: