Синютка сподівається, що ремонт вулиць Городоцької і Коперника таки завершать цього року (відео)

Сьогодні, 23 жовтня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня автомобіліста та дорожника.

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Участь в урочистостях також взяли перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка та голова бюджетної комісії облради Ярослав Качмарик.

Від імені голови ОДА Віктора Шемчука та від себе особисто Сергій Василенко привітав працівників галузі з професійним святом та побажав міцного здоров’я, достойних умов праці та впевненості у завтрашньому дні.

Василенко розповів, що людей часто не влаштовують послуги із перевезення пасажирів і вони телефонують із скаргами у Адміністрацію Президента України.

«Ідуть погрози у першу чергу нам, державним службовцям, але ми стараємось бути фільтром і не передавати усі скарги не перевізників, бо скарги не завжди є об’єктивними», - сказав Василенко.

Заступник голови Львівської ОДА також розповів, що його спонукали вчинити маятники на ту чи іншу сторону, однак жодної несправедливості не було.

«Мені сьогодні не стидно стояти перед вами, хоча ми знаємо, які війни йдуть між перевізниками, але я до кінця стоятиму, скільки у мене буде сил, щоб була справедливість між перевізниками», - розповів Василенко.

«Львівщина – це унікальний регіон зі складною логістикою. Однак ми постійно працюємо над тим, щоб Міністерство інфраструктури України збільшило фінансування галузі. На сьогодні, таке фінансування є найбільшим серед областей країни. І хоча цих коштів не достатньо, аби вирішити всі проблеми галузі, нам необхідно подбати проте, щоб максимально ефективно їх освоювати», – сказав у вітальному слові заступник голови ОДА.

Натомість перший заступник міського голови Львова Олег Синютка наголосив, що у транспортній галузі за останній період відбулось дуже багато позитивних речей.

«Я думаю, що нам не соромно за дорожнє господарство міста Львова і нам не соромно за ту роботу, яка була зроблена за останній період часу, тому що ті люди, які не виїжджають зі Львова – нарікають на дороги, а ті, хто виїжджає і потім повертається, то починає гордитись тим обсягом робіт, які виконали наші дорожні підприємства», - сказав Олег Синютка.

Він також наголосив, що нерозрахунок за зроблену роботу – це надзвичайно великий гріх, адже працівникам «Львівавтодору» ще за серпень не виплачено за зарплату.

Синютка також висловив переконання, що з Божою допомогою ремонти на вулиці Городоцькій, Коперника і Степана Бандери будуть завершені.

Також за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток дорожнього господарства, підготовку майбутніх автомобілістів та з нагоди професійного свята Сергій Василенко і Олег Синютка вручили кращим працівникам галузі Почесні грамоти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: