Василенко привітав автомобілістів та дорожників області з професійним святом

Сьогодні, 23 жовтня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня автомобіліста та дорожника.

Від імені голови ОДА Віктора Шемчука та від себе особисто Сергій Василенко привітав працівників галузі з професійним святом та побажав міцного здоров’я, достойних умов праці та впевненості у завтрашньому дні.

«Львівщина – це унікальний регіон зі складною логістикою. Однак ми постійно працюємо над тим, щоб Міністерство інфраструктури України збільшило фінансування галузі. На сьогодні, таке фінансування є найбільшим серед областей країни. І хоча цих коштів не достатньо, аби вирішити всі проблеми галузі, нам необхідно подбати проте, щоб максимально ефективно їх освоювати», – сказав у вітальному слові заступник голови ОДА.

Також за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток дорожнього господарства, підготовку майбутніх автомобілістів та з нагоди професійного свята Сергій Василенко вручив кращим працівникам галузі Почесні грамоти облдержадміністрації та годинники від голови ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: