27-28 листопада у Львові відбудеться V Міжнародний форум «Перемагай з Левом!»

Вже вп’яте Львів збирає експертів індустрії гостинності. «Перемагай з Левом» поєднує у собі декілька форматів - інтерактивні сесії, панельні дискусії, окремі бізнес-заходи з провідними компаніями ринку. Основною метою форуму є висвітлення останніх тенденцій у галузі туризму та забезпечення майданчику для обміну досвідом та ідеями з метою створення конкурентних туристичних продуктів завдяки кращому розумінню потреб, очікувань та побажань туристів сьогодні та застосуванню останніх найбільш успішних європейських практик у туристичному маркетингу. Організаторами заходу є компанія «Дік-Арт» та ГО «Етновир».

«Реклама закликає українців відпочивати за кордоном, ми ж намагаємося переорієнтувати цей бізнес на роботу всередині країни. Я впевнений, що Стратегічна сесія, яка буде відбуватись під час Форуму «Перемагай з Левом»,  покаже велику вагу внутрішнього туризму для України.

Існує хибний стереотип про те, що розвиток туризму потребує величезних капіталовкладень, ті міста, які не можуть собі дозволити серйозне фінансування сфери туризму та гостинності, просто припиняють розвивати ці галузі. В дійсності все навпаки, багато речей можна робити за малі гроші, або повністю безкоштовно. Сьогодні ми бачимо, що реакція та вибір клієнта змінюються на користь соціальних мереж та різноманітних інтернет-ресурсів - дорогі журнали, офіційна комунікація вже не беруться до уваги, натомість люди вірять чуткам, відгукам, що поширюються у мережі, тому саме цим фактором потрібно вміло скористатись і отримати грандіозні результати, адже інформаційна он-лайн інфраструктура є дуже важливою на сьогоднішній день», - розповів Василь Косів, заступник міського голови Львова  з гуманітарних питань.

Цьогорічним нововведенням «Перемагай з Левом» буде Стратегічна Сесія, яка щороку збиратиме топ-менеджерів компаній туристичної галузі, керівників міст та держав, провідних експертів у сфері туризму для дискусії про туризм та індустрію ділової гостинності, як про локомотив економічного розвитку, співпрацю з бізнесом, обговорюватимуть їх економічний та інвестиційний потенціалу в контексті європейських тенденцій та українських перспектив.

«Під час Форуму учасники зможуть обмінятись досвідом, обговорити розвиток туристичної та гостинної сфери, виробити дороговкази на майбутнє, також ми вперше проведемо Стратегічну сесію, на якій буде обговорюватись стан розвитку туризму у Львові та Україні в цілому. Серед учасників сесії будуть присутні мери Львова, Вільнюса, Тбілісі, представники провідних компаній індустрії України; представники Європейської асоціації туроператорів (ETOA), міжнародної компанії індустрії ділової гостинності IMEX Group, національні спеціалізовані медіа та інші. Також вже традиційною буде можливість для студентів інтегруватись у туристичний бізнес і взяти участь у Форумі майбутніх лідерів (IMEX-MPI-MCI Future Leaders Forum), що відбудеться у Франкфурті, Німеччина», - розповів Андрій Сидор, організатор V туристичного форуму «Перемагай з Левом!», директор компанії «Дік-Арт».

Під час інтерактивних сесій та воркшопів за участі Google Україна, Booking.сom в Україні, TripAdvisor, Amsterdam Marketing, Європейської туристичної комісії (European Travel Commission), Havas Worldwide в Україні, Newsfront, будуть обговорені такі теми: тенденції ринку; інтернет-технології у сучасному світі туризму, як інструмент пошуку; сегментація та оцінка цільової аудиторії; диференціація туристичних продуктів і послуг та стимулювання продажів.

«Цьогорічний Форум буде революційним, тому що відбудеться поєднання трьох синергій: синергія органів влади; сила молоді; ефективність та практичність бізнесу. Поєднання цих трьох складових принесе успіх .

Багато першокласних доповідачів з провідних світових компаній будуть присутні на Форумі, під час заходу будуть обговорювати такі аспекти, як наприклад отримання нових ідей, тому що сфері гостинності та туризму завжди потрібні новітні ідеї для постійного та безупинного розвитку. Форум дає можливість Львову почути думки провідних експертів про існуючу інфраструктуру, про переваги, негаразди, напрямки, які потрібно розвивати», - розповів Маркіян Мальський, керівник Західноукраїнської філії Arzinger.

Для майбутніх спеціалістів у 2012 році започатковано програму «Перемагай з левом» Можливості для молодих лідерів», яка дає можливість  взяти безкоштовну участь у заходах Форуму, розширити коло професійних контактів для успішного старту кар’єри в індустрії. Окрім цього переможці конкурсів, які будуть проводитись в рамках програми, поїдуть у м. Франкфурт, Німеччина, для участі у Форумі майбутніх лідерів (IMEX-MPI-MCI Future Leaders Forum), що проходить під час міжнародної виставки індустрії ділової гостинності ІМЕХ.

«Перемагай з Левом!» - провідний захід туристичної індустрії в Україні, який організовується з 2009 року та є місцем зустрічі експертів у галузі туризму, керівників успішних туристичних напрямків, топ-менеджменту компаній України та спеціалізованих медіа, платформа для нових партнерств та нових ідей для розвитку бізнесу та туристичних напрямків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: