Андрій Садовий: «У Львові кожен знаходить щось своє» (відео)

 Міністерство культури України спільно з Європейською Комісією проводить у Львові Міжнародний семінар з питань імплементації Конвенції ЮНЕСКО про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження. Захід проходить у Палаці Потоцьких.

«Велика честь, що ця конференція відбувається у Львові. Це особливе місто, воно є надбанням великої кількості культур, великої кількості  народів, і це дає нам можливість бути тим містом, яке всі люблять. Бо кожен знаходить тут щось своє. Бачу, програма конференції насичена, а це дуже важка праця. Я б пропонував, щоб поза працею ви посмакували хорошою львівською кавою, доброю чоколядою, доброю гастрономією. Я бажаю вам позитивних вражень, щоб ви хотіли приїжджати сюди знову і знову, бо це місто відкрите для світу. Ми максимально сприятимемо, щоб ви тут народили геніальні думки, які будуть корисні для всього світу, для культури, для ЮНЕСКО», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Семінар покликаний створити дискусійну платформу, в межах якої провідні міжнародні експерти обговорюватимуть розвиток та взаємодію культур задля захисту і заохочення розмаїття форм культурного самовираження.

Марія Калька

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: