Львів’яни похилого віку позмагались у конкурсі «Майстер кухні»

Львів соціальний. Львів’яни цікаво проводять дозвілля. Так, вчора, львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян спільно із Вищим професійним училищем ресторанного сервісу та туризму провели кулінарний конкурс «Майстер кухні», який пройшов на професійній кухні.

«Під час заходу конкурсанти змагались у вправності приготування страв, це і смакові властивості, і сервірування, і складність процесів приготування. Приємно, що наші підопічні мали змогу продемонструвати свій кулінарний хист, творчість і порадувати, як журі, так і гостей смачними стравами, найголовнішим інгредієнтом яких була людська доброта, з якою вони приготовані», - розповів Віталій Брославський, директор львівського міського терцету.

«Я надзвичайно люблю готувати, адже кожна страва є індивідуальною і відображає характер її творця. Приємно, коли з’являється можливість радувати своїх друзів, знайомих смачненьким, й водночас черпати нові вміння від колег», - розповіла Ольга Логвиненко, учасниця конкурсу.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради, на обслуговуванні в якому перебуває більше 2 тис. одиноких львів’ян похилого віку, які отримують різні види соціально-побутових послуг.

Важливо! Бажаючі брати участь у заходах дозвілля львівського міського терцентру (екскурсії, конкурси, майстер-класи, лекції, відвідини вистав, концертів) можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49

Ярослав Альохін

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: