У Львівській філармонії відбудеться виставка «INTERMEZZO»

В рамках Першого Міжнародного конкурсу скрипалів Олега Криси у фойє Львівської філармонії відбудеться виставка живопису молодих художників, студентів Львівської національної академії мистецтв Максима Магери і Макара Москалюка.

Офіційне відкриття виставки відбудеться у суботу, 26 жовтня, о 14:00 год. На виставці, під назвою «Intermezzo» будуть представлені ландшафтні та урбаністичні пейзажі. Твори експонуватимуться до 3 листопада.

«Живопис кольором і композицією, так як музика звуком і мелодією, викликають приємні почуття. Лінії і плями створюють ритми, подібні до мальовничих музичних звуків. Малярство – образ і думка, що створюють настрій, а музика – настрій думки і спогаду. У виставці поєднано музику і живопис - ці два види мистецтва, що і так тісно переплітаються між собою. А вони, в свою чергу, повинні знівелювати глядачеві та слухачеві стіну між залами – залом музики і залом живопису, та розкритися у повній своїй гармонії. INTERMEZZO – це пауза у музиці, яка заповнюється живописом і навпаки», - зазначають організатори.

Христина Процак

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: