У війну «Свободи» і «Екпресу» вплутався Садовий

Свободівець Андріян Гутник твердить, що йому не показують листа зі звинуваченнями щодо аквапарку «Пляж», у якому він є членом правління. Тому він звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з депутатським запитом, щоб йому все-таки показали цей лист.

У запиті А.Гутник каже, що 3 жовтня 2013 року у газеті «Експрес» була опублікована стаття «Пане Садовий, рятуйте дітей!». «У статті автор посилається на відкритий лист мерові Львова Андрію Садовому, з якого випливає, що в басейні ПрАТ «Комплекс водних видів спорту» (Аквапарк «Пляж») роками не міняють воду», – пише у запиті депутат.

Він каже, що твердження у статті ґрунтуються на чутках та неперевірених даних. «Відповідно до скерованого Вам (Садовому, – ред.) депутатського звернення від 9.10 2013 відповіді у встановлений строк щодо відкритого листа не було отримано», – зазначає А.Гутник.

Депутат каже, що інформація, яку поширило видання ставить під сумнів репутацію аквапарку, і вона не відповідає дійсності.

А.Гутник вимагає від А.Садового надати йому копію відкритого листа мешканців зі вказівкою на джерела.

Депутат також зазначив, що ця інформація є неправдивою і провокативною. Адже, за його словами, Аквапарк відвідує як мер, так і головний редактор «Експресу» Ігор Починок.

Джерело: Galnet

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: