У 2017 році відбудуться спільні молодіжні велопробіги

Керівництво Львівської обласної ради та обласної державної адміністрації зустрілося з делегацією Виконкому Європейського союзу велосипедного туризму (UECT). На зустрічі були також присутні представник МЗС України у Львівській області В'ячеслав Войнаровський, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик, голова постійної комісії облради з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Тарас Скиба, та керівники профільних управлінь ЛОДА.

Керівництво Виконкому Європейського союзу велосипедного туризму (UECT) та Федерації спортивного туризму України (ФСТУ) обговорило з керівництвом області питання щодо організації 11 Європейського тижня велосипедного туризму, який планують провести 12-19 липня 2015 року. Зокрема на зустрічі йшлося про проблеми перетину кордону та відсутність на Львівщині велодоріжок.

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак запевнив представників Європейського союзу велосипедного туризму у максимальній підтримці. "Львівська обласна рада всіляко сприятиме проведенню цього заходу, адже для нас він достатньо важливий. Бо з одного боку це живе спілкування і краще пізнання один одного, а з іншого – пропаганда здорового способу життя", – зазначив Валерій П'ятак.

Президент Європейського союзу велосипедного туризму П'єр Розе наголосив, що європейський тиждень велотуризму не ставить за мету визначити переможця, а лише зблизити та налагодити відносини між країнами-учасницями велопробігу.

Також на зустрічі обговорили можливість проведення спільних молодіжних велопробігів у 2017 році.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: