У Львові відкрили новий автовокзал «Північний» (фото)

25 жовтня заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь у відкритті нового автовокзалу «Північний», котрий побудований на заміну АС №2 міста Львів. Зазначимо, що потужності «Північного» розраховані на обслуговування близько 8 тис. пасажирів щоденно. Також тут щодоби відправлятимуться близько 1000 автобусів.

Вадим Гураль від імені голови Львівської ОДА привітав учасників урочистостей: «Сьогодні ми бачимо результат, котрий є втіленням мрій багатьох мешканців Львівщини. З упевненістю можна сказати, що сучасний автовокзал «Північний», збудований за останніми європейськими стандартами, стане візитною карткою на в’їзді у наше місто».

З нагоди Дня автомобіліста та дорожника, сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у будівництво  автовокзалу «Північний» заступник керівника області нагородив працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства Почесними грамотами голови ОДА. Також Вадим Гураль спільно з головою правління Львівської обласної організації роботодавців транспорту Іваном Думою оглянув новозбудовані приміщення вокзалу.

Зазначимо, що це перший новозбудований автовокзал такого класу за часів незалежності на Львівщині. «Північний» має усі необхідні умови для якісного та комфортабельного обслуговування пасажирів. Для їх зручності збільшено й кількість кас, що обладнані сучасним технічним устаткуванням, створена спеціальна служба для надання допомоги пасажирам з обмеженими фізичними можливостями. Змін зазнали й платформи відправлень маршрутних автобусів, схеми руху територією автовокзалу.

Також на автовокзалі «Північний» впроваджено ряд сучасних технологічних рішень, зокрема безкоштовний доступ до мережі інтернет за допомогою технології Wi-Fi, встановлений термінал з продажу квитків без участі касира за допомогою платіжної картки. Окрім цього, на вокзалі можна здійснювати продаж квитків на відправлення автобусів з понад 200 населених пунктів України, в тому числі для поїздок за кордон.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

IMG_3329

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: