У Дрогобицькому районі пообіцяли відкрити нові дитячі садочки

23 жовтня відбулася робоча поїздка голови Дрогобицької райдержадміністрації Михайла Винницького в село Станилю з метою ознайомлення з функціонуванням Станильської загальноосвітньої середньої школи І ст., а також можливістю створення навчально-виховного комплексу на її базі.

Господарська та матеріальна база цього навчального закладу сформована на належному рівні та позитивно відмічена очільником району, що підтверджується кваліфікованою роботою працівників закладу та допомогою місцевої влади в особі Станильського сільського голови Михайла Сащука.

В підсумку робочої поїздки очільник району підтвердив доцільність створення НВК (дошкільного навчально-виховного закладу) в приміщенні Станильської загальноосвітньої середньої школи І ст., зокрема Михайло Винницький сказав, що Президент України вважає повноцінний розвиток підростаючого покоління одним з приорітетних завдань держави, необхідно на місцях створювати умови для  забезпечення права дитини на доступність і безоплатність здобуття дошкільної освіти шляхом розвитку системи дошкільної освіти, збереження та розширення мережі закладів.

Довідково:

В Дрогобицькому районі керівництвом держадміністрації приділяється значна увага розвитку дошкільної освіти, так 14 жовтня урочисто було відкрито дитячий садочок «Сонечко» в селі Ясениця-Сільна. Додатково відкрита одна група (20 дітей) в дошкільному навчальному закладі села Грушів. До кінця 2013 року планується відкриття нових садочків та створення груп на базі загальноосвітніх шкіл: в Станильській  – одна група (15 дітей), Урізькій  – дві групи (40 дітей), Старокропивницькій  – одна група (15 дітей) і Верхньгаївській  – одна група (15 дітей).

Всього до кінця цього року в Дрогобицькому районі планується додатково охопити дошкільною освітою близько 120 дітей.

Дрогобицька РДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: