У Львові розкажуть, як пам’ятники дивляться на людей

1 листопада (п'ятниця), о 18.00:

розмова Станіслава Цалика і Богдана Шумиловича на тему “Як ми дивимось на пам’ятники, і як вони дивляться на нас?”

Ще від часів стародавньої Греції у містах і містечках Європи повелося ставити пам’ятники. Вони мали різну історію та потребу встановлення – від релігійних мотивацій до політичних та національних аспірацій. Сьогодні пам’ятники є частиною громадського простору наших міст, але ми не завжди задоволені як їхнім виглядом, так і самою присутністю. Як ми дивимося на пам’ятники, і як вони дивляться на нас? 

Про це вестимуть бесіду:
Станіслав Цалик — 
письменник, києвознавець, історик. Працює в документальному жанрі. Автор книги "Киев - конспект 70-х" (К.: Варто, 2012), а також понад 700 публікацій з історії Києва та України. Член Асоціації європейських журналістів. Член Національної Спілки кінематографістів України (сценарист).

Богдан Шумилович — історик мистецтва, куратор мультимедійної бібліотеки Центру міської історії Центрально-Східної Європи у Львові, засновник і куратор MediaDepo – освітньої платформи для нових медіамистецтв, співзасновник Інституту актуального мистецтва (Львів), розробник курсу з культурних міських індустрій і теоретик міської регенерації міст.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: