Дубневич керує львівською "Батьківщиною", - ЗМІ

Ударівець і нардеп Ярослав Дубневич до нині впливає на львівську «Батьківщину». Чому так, для всіх залишається загадкою. Проте, як вже його охрестили ЗМІ, ударівець-тушка проголосував за поправку закону, який блокує можливість балотуватись на пост президента України Віталію Кличко. Тоді, як львівська преса пише, що місцеву «Батьківщину» зливають під УДАР, Дубневич злив свого патрона Кличка під Арсенія Яценюка.

Про його роль відомо і Арсенію Яценюку і Олександру Турчинову. Відомі всі особи львівських опозиціонерів, які за сумісництвом є керівниками фірм Ярослава Васильовича. Результату немає. Та після голосування у парламенті стало зрозуміло, що серед ударівців причаївся зрадник, засланий з «Батьківщини» або з Банкової.

Банкова та есдеки керують об’єднаною опозицією на Львівщині. Не дивно, що заблоковано весь процес об’єднання місцевих партійних організацій. Готуючи матеріал, автор цих рядків, погуглив медіа-ресурси на Дрогобиччині, де мажоритарним депутатом є Роман Ілик, керівник Львівської ОО ВО «Батьківщина». Тут навіть депутати у місцевих радах не створили спільних фракцій. Про яке об’єднання може йти мова. Якось дивно, що в центральному офісі на Турівській нічого не знають. Але про це знають на Банковій, яка неодноразово пов’язувалась з ключовими особами в оточенні Віталія Кличка.

Чому «Батьківщину» на Львівщині віддали в керівництво есдекам теж є загадкою. Причетність середовища СДПУ(О) не є новиною для керівництва „Батьківщини”. Ось як сказав про роль в „Батьківщині” єсдеків та об’єднання „Крок” у жовтні 2005 року Олег Канівець: „Структури, згадані у переліку фірм, які співпрацювали з Сергієм Медведчуком та Тарасом Козаком, входять в ГО “Крок”. З долею вірогідності (я не можу стверджувати на 100%) можна сказати, що за цим всім може стояти Тарас Козак. Існують відомості про те, що виконавчий директор “Кроку” Ігор Комарницький свого часу (може й зараз) співпрацював з Тарасом Козаком. Тобто: брати “Дубневичі” – “Крок” – залізниця – Тарас Козак. Оце і є небезпека “есдепізації” партії “Батьківщина”. За даними видання “Наші Гроші. Львів”, Михайло Мужилівський є власником фірми “Будінвест” разом з братами Ярославом та Богданом Дубневичами та Ігорем Миколайчуком і Віктором Коцьом. Два останні – також члени ВО «Батьківщина». Михайло Мужилівський також очолює, вже згадане, ГО «Крок», яке стало відстійником для екс-есдеків.

Ілюзорно думати, що Арсеній Яценюк керує процесами на Львівщині. На скільки це відповідає дійсності ми побачимо в ході майбутньої президентської кампанії, яка обіцяє бути багатою на несподіванки на Львівщині. Віталій Кличко вже отримав несподіванку від Ярослава Дубневича. Яку свиню отримає Арсеній Петрович – почекавши, побачимо.

Джерело: Інформатор

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: