Незаконне рішення Бродівської РДА скасував суд

У Карпатах прогнозують туристичний бум, а сезон відкривали пивним вікендом
У курортному Яремчі Івано-Франківської області відбувся пивний фестиваль, який зібрав понад триста гостей зі всієї України та з-за кордону.

Суд скасував незаконне розпорядження Бродівської РДА у земельній сфері.

Розпорядження виявлено прокуратурою Бродівського району під час перевірки законності розпоряджень районної адміністрації про надання в оренду земельних ділянок.

Так, відповідно до рішення РДА, одному із виробничих кооперативів продовжено термін дії договору оренди земельної ділянки площею 7,4 га. Водночас встановлено, що вказана ділянка відноситься до земель промисловості та знаходиться за межами населеного пункту на території Підгорецької сільської ради.

Таким чином, Бродівська РДА приймаючи вказане розпорядження вийшла за межі наданих їй повноважень, оскільки розпорядником цієї землі є Львівська обласна державна адміністрація.

Враховуючи виявлені порушення, прокуратурою Бродівського району до Львівського окружного адміністративного суду подано позов про скасування даного розпорядження.

Постановою суду позов прокурора задоволено, а розпорядження органу виконавчої влади скасовано. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: